بهمن یکی از استادای دوست داشتنی ماست که شیمی تجزیه درس میده و تو شیمی تجزیه حرفی برا گفتن داره .و مرتبط با رشتمون همیشه نکاتی رو گوش زد میکنه که خیلی کاربردی و مفیدند منم تصمیم دارم از این به بعد نکات کاربردی و مفید رشتمونو بیام بنویسم البته که خیلی زیادن ولی تا جایی که حوصله و وقتشو داشته باشم میام میگم.
برخلاف خیلیا رشته ی ما یه رشته ی شیک و گوکولی ولی اونجور نیست بخشی از کار ما مربوط به باکتریاست و مثلا من فردا صبح درمورد باکتری باسیلوس اورئوس و عوارض جانبی و ‌...باید کنفرانس بدم .
خب داشتم از بهمن و نیترو اسید می گفتم 
چند وقت پیش وقتی  در مورد نیترو اسید مسئله حل میکرد گفت که یه ماده ی فوق العاده جهش زا و سرطان زایی تو گوشت های فریز شده و آماده ای که وز بیرون میگیریم خیلی قرمز و تر و تازه به نظر میان میزنن ولی دلیل اصلی قرمزی و ترو تازه به نظر رسیدنش همین نیترو اسیدی که داره و هنوز تو ایران جلوشونو نمی گیرن. خلاصه اینکه اگه خواستین گوشت موشت بگیرین برین ترو تازه از قصابی بگیرین 
چیزای دیگه ای هم گفت ولی چون ۲ماه پیش گفته بود دقیقا یادم نمیاد  چیا بودن
بله اینم از نکات علمی من که خیلی پربار بودن خیلییییییی
خب تا نکات علمی بعدی خدانگهدار